Om Olson

Möbler för öppna rum

Välkommen till Stockholms största specialistbutik för utemöbler, en inspirerande mötesplats

Hos oss hittar du kvalitetsprodukter med genomtänkt och snygg design för både inom- och utomhusmiljöer. Förutom ett brett sortiment av möbler för uteplatsen har vi också heminredning och presentartiklar. Vi är belägna på en charmig 1700-tals gård – Stora Säby, Åkersberga. Vi strävar efter att bistå med god service, ett personligt bemötande och en miljö som ska inspirera.

Vår affärsidé

Våra ledord är trygghet, service och upplevelse. Trygghet innebär att vi med omsorg valt ut sortimentet för att hålla god kvalitet till rimliga priser. Service innebär kunskap om produkterna och branschen, stort urval av design och material samt trevligt bemötande och personliga tips och råd. På Stora Säby Gård kommer du att få den rätta upplevelsen när du besöker oss i lantlig gårdsmiljö för att få inspiration till att inreda ditt uterum eller din trädgård.

om-olson_helene”Jag vill att Olson ska vara den självklara mötesplatsen för alla som är intresserade av utemöbler och inredning. Vår fritid är en viktig del av livet. Därför gäller det att ta vara på den på bästa sätt. För en del av oss är livet att sitta och njuta i den sköna stolen på altanen med en god bok som sällskap, för andra att grilla tillsammans med familj och goda vänner och då ska det finnas plats för alla. Det är dessa dagar vi ser fram emot när våren kommer, avkoppling och skön samvaro, min ambition är att erbjuda möbler och produkter för både njutning och funktion”

Hjärtligt välkommen!

Helene Olsson, VD